nieuws

Website is live!

Na een ontwerp- en bouwtraject van twee maanden is de website psd2meniet.nl live. Op de website is de kern van het project direct duidelijk verwoord: ‘welke betalingen houdt u liever geheim?‘ Onze projectpagina biedt informatie over PSD2 en over ontwikkelingen rondom het PSD2-me-niet register. We breiden de website voortdurend uit.

De website wijst bezoekers op de privacyrisico’s van de PSD2. De site is zo opgezet dat het zowel individuen als professionals aanspreekt. Beseffen politieke partijen, vakbonden en patiëntenorganisaties dat zij een belangrijke verantwoordelijkheid richting hun achterban hebben?

Informatie in dossiers

Op de website zijn in een aantal blokken dossiers opgenomen. Over bijzondere persoonsgegevens, over het project en het PSD2-me-niet register. Gedurende het project zal steeds informatie worden toegevoegd en bijgewerkt en voegen we dossiers toe.

QRcode als opvallend logo

Het PSD2 project een eigen, opvallend beeldmerk. Een QRcode in een zakelijke en frisse kleurstelling. We kozen voor een QRcode om duidelijk te maken dat achter de term PSD2 veel schuil gaat. Ook geeft de QR code eigentijdse mogelijkheden. Wie nu de QR code scant komt bij het inschrijfformulier voor nieuwsbrieven. Tijdens een presentatie kan het publiek zich bijvoorbeeld direct al inschrijven voor de nieuwsbrief. Op later moment kan deze link eenvoudig aangepast worden.

We hopen dat de website je bevalt, en het de informatie biedt die mensen motiveert om de PSD2 een stuk privacyvriendelijker te maken!

De website is ontwikkeld door Marc Smits.